Welke verzekeringen
zijn handig om te hebben?

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om een verzekeringen af te sluiten. Hiermee bescherm je jezelf en je bedrijf. Hieronder lees je welke verzekeringen handig zijn om te hebben in de technische branche.

Verzekeringen

Als je tijdens je werkzaamheden per ongeluk schade veroorzaakt aan iemand anders zijn spullen, kunnen bedrijven je aansprakelijk stellen. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering worden de schade en de kosten gedekt. Om met BouwPeople samen te werken, moet je in het bezit te zijn van deze verzekering.

Als ZZP'er is het mogelijk dat je verkeerd advies geeft of fouten maakt tijdens je werk. In dat geval kan een bedrijf jou aansprakelijk stellen voor de kosten. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergoedt deze kosten. We raden je aan om deze verzekering af te sluiten.

Als je om welke reden dan ook niet meer kunt werken (bijvoorbeeld door langdurige ziekte of een ongeval), start de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Je ontvangt dan een maandelijkse uitkering, zodat je geen inkomsten misloopt.

Het kan voorkomen dat je juridische hulp nodig hebt, bijvoorbeeld bij problemen met leveranciers, klanten of de overheid. Met een rechtsbijstandverzekering krijg je professionele hulp en advies om tot een oplossing te komen.

Pensioen

Niet iedereen regelt een goede pensioenregeling, maar het is wel verstandig om dit te doen. Zo voorkom je vervelende verrassingen in de toekomst. Met een pensioen zorg je ervoor dat je ook na je werkende leven een inkomen hebt.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top