header ratio pixel

Servicemonteur Liften

logo

Functie eisen

Je bent minimaal 4 jaar ZZP-er
min. 5 jaar ervaring met de beschreven service werkzaamheden
LTS Elektro of Metaal / Mechatronica
Opleiding Liftmonteur SOL is een pré
Stressbestendig en creatief in het oplossen van problemen
Rijbewijs B
KvK uittreksel (niet ouder dan 12 maanden)
AVB polis
VCA-VOL diploma
Ondernemerscheck + betaalgedrag van de belastingdienst OB en IB

Het aanbod

BouwPeople is goed voor ZZP-ers! Wij helpen ZZP-ers aan uitdagende projecten. Voor de afdeling Elektrotechniek hebben wij een opdracht bij een liftenbouwen. De opdrachtgevers is specialist op het gebied van liften. Onze opdrachtgever besteed graag periodiek service en onderhoudsopdrachten uit aan zelfstandig ondernemers (ZZP-ers. Het werkgebied is in de provincie Utrecht en Gelderland. Wij regelen de juiste contracten, de betalingen van de klant en zorgen dat er heldere afspraken worden gemaakt. Werk je met BouwPeople.. dan maak jij deel uit van ons netwerk in de bouw en techniek met ZZP-ers en betrouwbare opdrachtgevers.

Projectomschrijving

Startdatum : i.o. na een kennismakingsgesprek
Projectomvang : 200 – 640 uur (5 tot 16 weken)
Werkgebied : Utrecht / Gelderland

De opdracht bestaat uit het verrichten van periodiek onderhoud aan liftinstallaties van verschillende merken. Het controleren van de liften, opstellen van onderhoudsrapporten, afstellen en preventief onderhouden en schoonmaken van de onderdelen. Daarnaast zal de opdrachtgever tussen door vragen om storingsklussen op te pakken. De werkzaamheden bestaan tevens uit het verrichten van keuringen. Tevens zijn er onderhouds- en serviceklussen beschikbaar voor roltrappen en rolpaden. Mocht je daar ook interesse en ervaring mee hebben dan is hier voldoen werk aan te nemen en uit te voeren.
Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w 3 of 4 dagen p/w Zaterdag & Zondag
Functie
Liftmonteur Liftmonteur (nieuwbouw) Liftmonteur (service & onderhoud) Service monteur (toegangstechniek) Mechanisch monteur Monteur Mechatronica

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Utrecht / Gelderland
Servicemonteur Liften
Utrecht / Gelderland