header ratio pixel

Elektromonteur Utiliteit (Rijks Universiteit Groningen)

logo

Functie eisen

Je bent minimaal 2 jaar ZZP-er
min. 5 jaar ervaring met de beschreven werkzaamheden
LTS E of VMBO E eventueel aangevuld met VEV MSI /EMSI
Eigen hand- en elektrische gereedschappen
KvK uittreksel (niet ouder dan 12 maanden)
AVB polis
VCA-VOL diploma
Ondernemerscheck + betaalgedrag van de belastingdienst OB en IB

Het aanbod

BouwPeople is goed voor ZZP-ers! Wij helpen ZZP-ers aan mooie projecten. Wij zijn trots dat onze afdeling elektrotechniek een bijdrage mag leveren aan dit prestieuze project. De opdracht wordt door meerdere installatiebedrijven opgepakt. Een van de installateurs is een gerenomeerde landelijke speler. Wij hebben de vraag gekregen om onderdelen van deze klus onder te brengen bij zelfstandig ondernemers. De instroom en start op deze klus gaat in goed overleg. Ideaal om je planning dus met ons af te stemmen! Wij regelen de juiste contracten, de betalingen van de klant en zorgen dat er heldere afspraken worden gemaakt. En als deze opdracht klaar is, regelen wij gewoon een nieuwe opdracht voor je! Werk je met BouwPeople.. dan maak jij deel uit van ons netwerk in de bouw en techniek met ZZP-ers en betrouwbare opdrachtgevers.

Projectomschrijving

Startdatum : in overleg
Projectomvang : totaal 3 jaar (36 mnd)
Locatie : Groningen

De opdracht bestaat uit verschillende elektrotechnische installaties. In de nieuwe gebouwen van de Rijks Uni komen duurzame elektro-, data, brandmeld en ontruimingsinstallaties. Het betreft het aanleggen van installaties t.b.v. gemeenschappelijk ontvangst- en relax ruimten, kantoren, college zalen en spreek- en vergaderzalen. Heb jij ervaring met grote utiliteitsklussen, omvangrijke kabelinstallaties, met voedingen, verdelers en moderne lichtschakelingen en zwak- en stuurstroom bekabelingen, kabelgootsysteem en noodverlichtingsinstallaties, dan is er zeker een leuke deelopdracht voor jou op dit project.

De Feringa Building wordt het volgende nieuwe gebouw voor de Faculty of Science and Engineering en zal zo'n 1400 studenten en 850 medewerkers huisvesten. Met ruim 64.000 m2, een totale lengte van 260 meter, een breedte van 63 meter en vijf verdiepingen wordt dit het grootste gebouw op de Zernike Campus Groningen. Naast kantoor- en collegeruimtes komt er een breed scala aan bijzondere laboratoria, waaronder fysische, (bio)chemische en trillingsvrije labs. Projectomvang bedraagt 80 miljoen. projectduur 36 maanden.
Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w
Functie
Elektromonteur (woningbouw) Elektromonteur (utiliteit) Elektromonteur (industrie) Elektromonteur (M&R) Elektromonteur (winkelbouw) Elektromonteur (domotica)

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Groningen
Elektromonteur Utiliteit (Rijks Universiteit...
Groningen