header ratio pixel

BouwPeople voor ZZP'ers

Ben jij de ZZP'er die wij zoeken?

Ben jij zelfstandig ondernemer? Gespecialiseerd in de techniek? En ben je opzoek naar een nieuw project? Wat jij zoekt hebben we al gevonden!

Als ZZP’er moet je snel kunnen schakelen. Kansen met beide handen aangrijpen. Zorgen voor continuïteit en zekerheid in je werk. BouwPeople kan je daarbij helpen! Wij luisteren naar jouw wensen. We denken met je mee. En we vinden het beste project dat bij jou past.

Je bent bij ons geen nummer. Je bent een specialist. Een professional. En wij gaan voor jou en met jou aan de slag!

Werk je in de volgende vakgebieden? Dan heeft BouwPeople de perfecte opdracht al voor je klaarstaan. Bekijk snel de openstaande opdrachten! En ben je Nieuw bij BouwPeople? Dan helpen we je graag met de handleiding Nieuw bij BouwPeople op weg! 

Bekijk onze opdrachten

Verzekeringen

Het afsluiten van verzekeringen. Wie kent het niet. Er gaan vaak vele ergernissen en verpeste avonden aan vooraf. Elk beroep neemt andere risico’s met zich mee. En dit zorgt ervoor dat het vinden van de juiste en passende verzekeringen een vak apart wordt.

BouwPeople en de Nationale Nederlanden hebben daarom de handen ineen geslagen. De Nationale Nederlanden kijkt graag met jou mee naar welke verzekering het beste bij je past. Zij hanteren door de samenwerking met BouwPeople speciale, verlaagde tarieven.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over wat wij voor jou als ZZP'er kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via de onderstaande gegevens.

Contactpersoon

Robbie Kleinheerenbrink

Daarom BouwPeople

Snelle afhandeling

Als je jouw administratie goed bijhoudt en op tijd aanlevert, is een korte betalingstermijn goed te regelen.

Vast contactpersoon

Altijd een contactpersoon in de buurt waar je bij terecht kunt met vragen en hulp bij je administratie.

Een ruim aanbod

De opdracht die jij zoekt die hebben wij voor jou in de installatie, elektro, bouw, metaal & infra!

Nog niet ingeschreven bij BouwPeople?

Ben je ZZP'er of wil je ZZP'er worden? Dan doe je er goed aan om je in te schrijven bij BouwPeople.

Niet alleen omdat er een ruim aanbod is van opdrachten, maar ook omdat er altijd een BouwPeople-contactpersoon bij jou in de buurt is. Om jou te helpen waar nodig!

Schrijf je in

Blijf op de hoogte van de laatste opdrachten!