header ratio pixel

Plaatwerker / IJzerwerker (jachtbouw)

logo

Functie eisen

* Minimaal 5 jaar ervaring de metaal branche
* LTS Metaal
* VCA VOL
* Inschrijving KvK niet ouder dan 1 jaar
* Verklaring betaalgedrag van de belastingdienst OB en IB
* Geldige AVB polis (verzekeringsbewijs)

Het aanbod

BouwPeople bemiddelt voor ZZP-ers projecten en klussen: Voor de afdeling Metaal zijn wij voor een vanonze vaste opdrachtgevers op zoek naar zelfstandig ondernemers / ZZP-ers die ervaring hebben plaatbewerking en ijzerwerk t.b.v. luxe jachtbouw. De opdrachtgever heeft verschillende projecten in de regio welke worden vervaardig in hun eigen werkplaats. Wij hebben getoetst op betrouwbaarheid en kwaliteit van de aangeboden opdrachtgever, deze klussen hebben een looptijd voor langere tijd, je maakt deel uit van ons kwalitatieve netwerk in de bouw en techniek met veel collega ondernemers en betrouwbare opdrachtgevers. Als het voor jou belangrijk is, betalen wij je facturen 14 dg na factuurdatum.

Projectomschrijving

Als ondernemer is stellen ze je vaak de vraag of je van alles kunt.... Wij willen alleen weten of jij heel goed bent in het bewerken van plaatmateriaal t.b.v. de luxe jachtenbouw. Onze opdrachtgever wil namelijk hele strakke jachten afleveren aan hun exclusieve klanten over de hele wereld. Ben jij die zelfstandig ondernemer die hier volmondig ja op kan zeggen, dan willen wij als bemiddelaar heel graag in contact met jou komen en stellen wij je heel graag voor bij deze opdrachtgever.

Onze opdrachtgever werkt met een vaste schil van ondernemers en hefet ons gevraagd ivm de drukte in de markt of wij hun netwerk kunnen uitbreiden met nieuwe ondernemers die graag aansluiten bij dit netwerk. Onze klant is bij ons bekend als een betrouwe opdrachtgever en heeft lange projecten van minimaal 2 tot 3 mnd.

Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w
Functie
Plaatwerker IJzerwerker

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Rotterdam
Plaatwerker / IJzerwerker (jachtbouw)
Rotterdam