header ratio pixel

Pijpfitter (scheepsbouw)

logo

Functie eisen

Je bent die ondernemer die al 5 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden heeft
LBO opleiding (constructie/bankwerken of metaal)
Flenscertificaat vlg. protocol H-WFPr-PC-0111
Adembescherming onafhankelijk H-OA-PC-0409
Verplaatsen van lasten H-VVL-PC-0405
AVB polis
VCA diploma
Ondernemerscheck + betaalgedrag van de belastingdienst OB en IB

Het aanbod

BouwPeople is goed voor ZZP-ers! Wij helpen ZZP-ers aan mooie projecten en klussen: Voor de afdeling Metaal zijn wij voor een Scheepsbouwer op zoek naar ZZP-ers die ervaring hebben als pijpfitter. Als de scheepsbouw jouw interesse heeft, dan is dit helemaal een project voor jou. Wij regelen de juiste contracten, de betalingen van de klant en zorgen dat er heldere afspraken zijn. En als de opdracht klaar is regelen wij gewoon een nieuwe opdracht voor je. Werk je met BouwPeople, dan maak jij deel uit van ons netwerk in de bouw en techniek met ZZP-ers en betrouwbare opdrachtgevers.

Projectomschrijving

De opdracht bestaat uit het bewerken van diverse leidingen die worden gebruikt aan boord van schepen. De opdracht dient uitgevoerd te worden op een werf en betreft een Repair afdeling waar grote zeeschepen, cruiseschepen en containerschepen aangeboden worden ter reparartie, onderhoud of schade herstel. Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het installeren, monteren, aansluiten en conserveren van pijp- en leidingwerk met verschillende diameters en wanddikte t.b.v. transport tussen apparaten en installaties voor gassen en vloeistoffen.

Pijpfitten is vakwerk. Als pijpfitter voer je werkzaamheden aan leidingwerk en pijpsystemen. Van aanleg en montage tot inspectie en reparatie. Pneumatische leidingen op luchtdruk. Hydraulische leidingen op oliedruk. Of leidingen voor verwarming, stoom, water en koeltechniek. Jij hebt technische kennis, kan goed sleutelen, kunt (Iso) tekeningen lezen, flensverbinding aanbrengen, juist beugelen, lekkages behandelen, pakkingmateriaal aanbrengen en op maat buigen, snijden en lassen.

Als pijpfitter werk je van kruipruimte tot grote hoogte. Duidelijk dat veiligheid heel belangrijk is. En jij bent fitter dan je meest collega’s en heb je geen hoogtevrees.
Maak vacature alert

Meer details

Functie
1e Pijpfitter Pijpfitter

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Amsterdam
Pijpfitter (scheepsbouw)
Amsterdam