header ratio pixel

Loodgieter Utiliteit (Distributiecentrum)

logo

Functie eisen

Je bent minimaal 1 jaar ZZP-er
min. 3 jaar ervaring met de beschreven werkzaamheden
LTS installatietechniek / GaWaLo VMBO E + eventueel aanvullende vakopleiding ROC of VEV
Cursus(sen) persverbingenvan mapress (geberit) of unicor (unicor)
Eigen hand- en elektrisch schroef- en boorgereedschap
KvK uittreksel (niet ouder dan 12 maanden)
AVB polis
VCA-VOL diploma
Ondernemerscheck + betaalgedrag van de belastingdienst OB en IB

Het aanbod

BouwPeople is goed voor ZZP-ers! Wij helpen ZZP-ers aan mooie projecten en klussen. Voor de afdeling Installatietechniek hebben wij in opdracht van een middelgroot installatiebedrijf uit het Noorden van Nederland een opdracht bemiddelen van ZZP-ers die graag een deel van hun opdracht willen uitvoeren bij het (af)bouwen van een groot distributiecentrum voor een grote supermarktketen. Wij regelen de juiste contracten, de betalingen van de klant en zorgen dat er heldere afspraken worden gemaakt. En als deze opdracht klaar is, regelen wij gewoon een nieuwe opdracht voor je! Werk je met BouwPeopleā€¦ dan maak jij deel uit van ons netwerk in de bouw en techniek met ZZP-ers en betrouwbare opdrachtgevers.

Projectomschrijving

Startdatum : aanvang per direct mogelijk in overleg
Projectomvang : 480 - 600 uur (+/- 12 tot 15 weken)
Locatie : Nieuwegein

De opdracht bestaat uit het aanleggen van een duurzame hemelwaterafvoer installaties, waarbij terugwinning en hergebruik toepssingen zijn bedacht. Het betreft daarnaast het aanleggen van sanitaire en warm en koud water installaties t.b.v. de kantoren en kantine. Er zijn ook grote warmte terugwin installaties aanwezig die de duurzaamheid van het pand vergroten. Het gaat om deelopdrachten die specifiek kunnen worden afgesproken. Het gebruik van een hoogwerker is noodzakelijk voor bepaalde installaties en daar dien je een certificaat voor te hebben. Wij zouden graag ondernemers voorstellen die ervaring hebben met het aanleggen van installaties t.b.v. grote hallen en distributiecentra.

Het distributiecentrum zorgt voor een snellere en efficiƫntere belevering van onze slow moving artikelen aan de regionale distributiecentra en winkels. Bij de bouw van dit mechanisch distributiecentrum staat duurzaamheid centraal

Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w
Functie
Loodgieter Loodgieter (winkelbouw) CV-monteur (dunwandig)

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Nieuwegein
Loodgieter Utiliteit (Distributiecentrum)
Nieuwegein