header ratio pixel

Elektromonteur Utiliteit (VMBO school)

logo

Functie eisen

Je bent minimaal 1 jaar ZZP-er
min. 3 jaar ervaring met de beschreven werkzaamheden
LTS E
Eigen hand- en elektrische gereedschappen
KvK uittreksel (niet ouder dan 12 maanden)
AVB polis
VCA-VOL diploma
Ondernemerscheck + betaalgedrag van de belastingdienst OB en IB

Het aanbod

BouwPeople is goed voor ZZP-ers! Wij helpen ZZP-ers aan mooie projecten. Voor de afdeling Elektrotechniek hebben wij in opdracht het realiseren van een nieuwbouwproject VMBO school in Nijmegen. Het betreft de (ruw) nieuwbouw een VMBO school waar de basis elektrotechnische installaties word aangelegd. Wij regelen de juiste contracten, de betalingen van de klant en zorgen dat er heldere afspraken worden gemaakt. En als deze opdracht klaar is, regelen wij gewoon een nieuwe opdracht voor je! Werk je met BouwPeople.. dan maak jij deel uit van ons netwerk in de bouw en techniek met ZZP-ers en betrouwbare opdrachtgevers.

Projectomschrijving

Startdatum : 18 november (wk 47)
Projectomvang : 340 - 480 uur (+/- 8 tot 12 weken)
Locatie : Nijmegen

De opdracht bestaat uit het aanleggen van een buisinstallaties t.b.v. een nieuw te bouwen school. Het werk is momenteel (half) buiten. Aanleggen van leidingwerk, kabelinstallatie, voedingen aanleggen, kasten en verdelers plaatsen. Het betreft het aanleggen van installaties t.b.v. de algemene verlichting installatie en zwaktstroominstallaties. Wij zijn op zoek naar ondernemes die gewend en bekend zijn met de nieuwbouw.

Dit jaar wordt gestart met de bouw van de nieuwe vmbo-locatie van het Citadel College. Het nieuwe gebouw speelt in op de behoefte en het belang om onderwijs te bieden in een moderner gebouw, met alle mogelijkheden van deze tijd. Intussen is de vmbo-locatie van het Citadel College al ruim 12 jaar gevestigd in het voormalige pand van de Lentse potgrond. Het nieuwe gebouw is gelegen tegenover het huidige pand.

De planning is om na de herfstvakantie van 2019 te beginnen met de bouwvoorbereidingen. Als alles volgens planning verloopt kan het Citadel College vanaf begin 2021 les geven op hun nieuwe locatie. Net als bij de inrichting van het hoofdgebouw aan de Griftdijk dat al eerder gebouwd werd, denken ook nu weer leerlingen en personeelsleden mee over de aankleding van de nieuwe school.

Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w
Functie
Elektromonteur (winkelbouw) Elektromonteur (utiliteit) Elektromonteur (woningbouw)

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Nijmegen
Elektromonteur Utiliteit (VMBO school)
Nijmegen