header ratio pixel

Domotica Installateur

logo

Functie eisen

Je bent minimaal 2 jaar ZZP-er
min. 3 jaar ervaring met de beschreven werkzaamheden
LTS E + aanvullende vakopleiding VEV MSI / MBI
Bekend met KNX / ETS inside
Eigen hand- en elektrisch gereedschap
KvK uittreksel (niet ouder dan 12 maanden)
AVB polis
VCA-VOL diploma
Ondernemerscheck + betaalgedrag van de belastingdienst OB en IB

Het aanbod

BouwPeople is goed voor ZZP-ers! Wij helpen ZZP-ers aan uitdagende projecten. Voor de afdeling Elektrotechniek hebben wij een opdracht bij een klein installatiebedrijf. De opdrachtgevers is specialist op het gebied van domotica. De opdracht bestaat uit het realiseren van diverse opdrachten in de regio Amsterdam. Wij regelen de juiste contracten, de betalingen van de klant en zorgen dat er heldere afspraken worden gemaakt. De opdrachtgevers is bij ons bekend dat hij langdurige samenwerking(en) aan gaat met ZZP-ers. Vertrouwen is daarbij belangrijk. Werk je met BouwPeople.. dan maak jij deel uit van ons netwerk in de bouw en techniek met ZZP-ers en betrouwbare opdrachtgevers.

Projectomschrijving

Startdatum : i.o. na een kennismakingsgesprek
Projectomvang : 160 – 320 uur (4 tot 8 weken)
Locatie : Amsterdam e.o.

De opdracht bestaat uit het aanleggen van een duurzame domotica systemen t.b.v. luxe woningen en villabouw. Naast het aanleggen van de domotica systemen en zul je ook reguliere elektro aansluitingen maken. De ondernemers die wij geschikt achten voor deze opdracht hebben ervaring met de programmer tool ETS inside en kunnen de complete inregelen en afstellen voor de eindgebruiker.

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het is een besturingssysteem waarmee apparaten en installaties van zo’n 400 fabrikanten met elkaar kunnen ‘praten’. Van verlichting, zonwering, audio, video, verwarming en beveiliging, tot slimme energiemeters en andere apparaten zoals witgoed: door middel van het protocol kunnen ze slim geprogrammeerd en centraal aangestuurd worden met touchscreens, tablets of smartphones. De geschiedenis van KNX begon in 1999, toen 3 bestaande protocollen werden samengevoegd, namelijk: European Home Systems Protocol (EHS), BatiBUS en European Installation Bus (EIB of Instabus).
Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w
Functie
Elektromonteur (domotica)

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Amsterdam
Domotica Installateur
Amsterdam