header ratio pixel

Dikwandige CV monteur (technische ruimte)

logo

Functie eisen

Je bent minimaal 2 jaar ZZP-er
min. 7 jaar ervaring met de beschreven werkzaamheden
LTS installatietechniek / GaWaLo eventueel aanvullende vakopleiding
je kunt TIG-lassen
Eigen hand- en elektrisch, lasapparaat, schroef- slijp/frees en boorgereedschap
KvK uittreksel (niet ouder dan 12 maanden)
AVB polis
VCA-VOL diploma
Ondernemerscheck + betaalgedrag van de belastingdienst OB en IB

Het aanbod

BouwPeople is goed voor ZZP-ers! Wij helpen ZZP-ers aan mooie projecten en klussen. Voor de afdeling Installatietechniek hebben wij in opdracht van de grootste installateur in Nederland op te bemiddelen van ZZP-ers die graag een deel van hun opdracht willen uitvoeren bij het (af)-bouwen van een groot logistiekcentrum en kantorenstrip t.b.v. ASML nieuwbouw in Veldhoven. Wij regelen de juiste contracten, de betalingen van de klant en zorgen dat er heldere afspraken worden gemaakt. En als deze opdracht klaar is, regelen wij gewoon een nieuwe opdracht voor je! Werk je met BouwPeople… dan maak jij deel uit van ons netwerk in de bouw en techniek met ZZP-ers en betrouwbare opdrachtgevers.

Projectomschrijving

Startdatum : aanvang in overleg mogelijk, zodra je vrij komt.
Projectomvang : 480 - 600 uur (+/- 12 tot 15 weken)
Locatie : Veldhoven

De opdracht bestaat uit het aanbrengen van zwaar leidingwerk in de schachten, inrichten en opbouwen van hoofd technische ruimte en diverse kleinere technische ruimten. Tevens dienst en een leiding trace aan gelegd te worden ove het gebouwe. Wij zijn op zoek naar de ervaren dikwandige CV specialisten die vaker met dit soort grote projecten te maken hebben gehad en hier hun uitdaging in zien. Het gaat om deelopdrachten die specifiek kunnen worden afgesproken voor een bepaald deel. Het gebruik van een hoogwerker is noodzakelijk voor bepaalde installaties en daar dien je een certificaat voor te hebben.

Het nieuwe logistiek centrum 5L is gesitueerd op het bouwterrein aan de westzijde van de huidige ASML locatie in Veldhoven. Het logistieke gebouw naast de nieuwe parkeergarage P3 zal ca 43.500 m2 bedrijfshal ca 1.500 m2 kantoorruimten omvatten. De inrichting van de bedrijfshal wordt voorzien van diverse logistieke functies zoals High bay ware house, Movable racking en loadingdocks. De constructie is opgebouwd uit staal en prefab beton. Deze is berekend op de bouw van de bovenliggende kantoren ASML 6KLM. De gevel wordt afgewerkt in een combinatie van sandwichpanelen, prefab beton en aluminium.
Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w
Functie
CV-monteur (dikwandig) Lasser (tig)

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Veldhoven
Dikwandige CV monteur (technische ruimte)
Veldhoven