header ratio pixel

CNC draaier/frezer per direct

logo

Functie eisen

• CNC frezen.
• CNC draaien.
• Ervaring met Fagor besuring (6 meter bank).
• Ervaring met draaiwerkzaamheden.
• Goed tekeningen kunnen lezen.
• Beheersen van de Engelse en/of Nederlandse taal.

Het aanbod

BouwPeople bemiddelt voor ZZP-ers projecten en klussen: Voor een relatie in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een allround storingsmonteur Electro. De functie is voor geruime tijd en wellicht voor vast bij goed functioneren. Bij deze relatie worden casco’s en dekhuizen ten behoeve van de mooiste en meest luxe motorjachten ter wereld gebouwd. De orderportefeuille van onze relatie is goed gevuld en daarom is er plaats voor een nieuw technisch talent. In je functie zal je, je vooral bezig houden met: draaiwerkzaamheden met CNC besturing Fagor op een 6 meter bank. Er zal gewerkt worden met koolstoftaal. Er zal gewerkt worden in de tweeploegendienst. Ben jij starter met ervaring of een ervaren CNC draaier met een afgeronde diploma in de richting van Metaal? Lees dan verder en reageer snel!

Projectomschrijving

De organisatie waarvoor ik aan het werven ben is gelegen in de provincie Gelderland zij zijn wij per direct op zoek naar 2 CNC draaiers/Frezers met ervaring CNC besturing Fagor op een 6 meter bank. Er zal gewerkt worden met koolstoftaal.
De functie is van 5 december tot +/- eind januari zijn. Deze relatie ontwerpen en produceren hydraulische cilinders, wartels en zuigeraccumulatoren. Ze zijn gespecialiseerd in toepassingen voor zware omstandigheden zoals baggerwerkzaamheden, offshore, bruggen, sluisdeuren en zware machines.
Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w
Functie
CNC-draaier CNC-frezer

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Gelderland
CNC draaier/frezer per direct
Gelderland