header ratio pixel

allround storingsmonteur Electro

Functie eisen

• Je hebt ervaring als storingsmonteur elektra.
• Je hebt een MBO Electro opleiding afgerond of je hebt relevante werkervaring;
• Je hebt een Diploma MTS richting Elektrotechniek, aangevuld met opleidingen en of trainingen op mechanisch gebied en NEN 3140
• Je bent in het bezit van NEN 3140 keuren van gereedschappen.
• Je hebt je VCA.
• Je bent daadkrachtig, secuur, kwaliteit- en servicegericht.

Het aanbod

BouwPeople bemiddelt voor ZZP-ers projecten en klussen: Voor een relatie in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een allround storingsmonteur Electro. De functie is voor geruime tijd en wellicht voor vast bij goed functioneren. Bij deze relatie worden casco’s en dekhuizen ten behoeve van de mooiste en meest luxe motorjachten ter wereld gebouwd. De orderportefeuille van onze relatie is goed gevuld en daarom is er plaats voor een nieuw technisch talent. In je functie zal je, je vooral bezig houden met: Het keuren van gereedschappen, het herstellen van gereedschappen, snoeren of onderdelen vervangen, storingen oplossen van de bovenloopkraan, en bij drukte mag je meehelpen met aansluiten van elektra zoals bijvoorbeeld verlichting, stopcontacten, bekabelen van schepen. Ben jij starter met ervaring of een ervaren monteur met een afgeronde MBO-4 opleiding richting Elektrotechniek? Lees dan verder en reageer snel!

Projectomschrijving

De organisatie waarvoor ik aan het werven ben is gelegen in Zuid-Holland zij zijn wij per direct op zoek naar een allround storingsmonteur Electro. De functie is voor geruime tijd en wellicht voor vast bij goed functioneren. Bij deze relatie worden casco’s en dekhuizen ten behoeve van de mooiste en meest luxe motorjachten ter wereld gebouwd. Zij beschikken over moderne werven en over een eigen voorbewerkingsafdeling, voormontage- en sectiehallen, een bankwerkerij en een overdekte scheepshelling. Door de jaren heen hebben zij een grote verscheidenheid aan schepen gebouwd voor de zeescheepvaart, binnenvaart en baggerindustrie.

Maak vacature alert

Meer details

Aantal dagen per week
5 dagen p/w
Functie
Storingsmonteur Elektrotechniek

Contactpersoon

BouwPeople Gorinchem
Zuid-Holland
allround storingsmonteur Electro
Zuid-Holland