Zelfstandigenaftrek moet blijven, tekent u de petitie s.v.p.

Er dreigt een flinke lastenverzwaring voor zelfstandigen. Het kabinet is van plan om 500 miljoen te bezuinigen op de aftrekposten voor ondernemers. Het ligt in de verwachting dat wij allemaal de zelfstandigenaftrek gaan verliezen. Voor startende ondernemers is het nog erger, zij verliezen ook nog de startersaftrek.

Als de plannen van het kabinet doorgaan dan kost u dat minstens €200,- netto per maand, voor mensen met een hoger inkomen zal dat al snel €300,- netto per maand zijn. Deze verzwaring komt bovenop de lastenverzwaring die iedere Nederlander zal moeten betalen. Dat vinden wij onacceptabel!

Iedereen moet inleveren, daar ontkomen we niet aan, maar dat je als zelfstandige tijdens de crisis, die nog wel even voortduurt, dubbel moet betalen gaat veel te ver. Daarom hebben we een offensief ingezet tegen deze verhoging. We spreken met Kamerleden, we hebben inmiddels al veel aandacht in de pers, maar dat is nog niet genoeg, er komt meer...

Ondertekent u ook de petitie?
Een petitie maakt meer indruk als we dat met zijn allen doen. Daarom vragen wij u de petitie te ondertekenen die protesteert tegen de afschaffing van de aftrekposten. Als iedereen dat gaat doen dan hebben we straks een flink aantal handtekeningen aan te bieden bij de verantwoordelijk minister (en in de landelijke pers). De teller van de petitie staat inmiddels op 16.873 steunbetuigingen, het zou mooi zijn als u daar ook aan mee doet, samen staan we sterk!

Het is een kleine moeite te ondertekenen via onderstaande link… Doe dat s.v.p.!

Link | petitie |

Bron: ZZP Nederland


Contact
BouwPeople B.V.
Franklinweg 29
4207 HX Gorinchem

Telefoon: 088 234 86 65
E-mail: info@bouwpeople.nl
Schrijf je direct in
Zoek en vind de beste opdrachten
Plaats een opdracht
Contact
BouwPeople B.V.
Franklinweg 29
4207 HX Gorinchem

Telefoon: 088 234 86 65
E-mail: info@bouwpeople.nl
© Copyright 2020 BouwPeople B.V. Sitemap Disclaimer RSS Inschrijven
OTYS Recruiting Technology
Alle Opdrachten
Lees meer