Opnieuw voorkeursleverancier Unica

Unica verlengt de samenwerking met Aditech als leverancier van flexibel technisch personeel.

De intensieve samenwerking tussen beide partijen is de afgelopen contractperiode goed bevallen. Aditech is dan ook erg trots dat zij opnieuw zijn gekozen tot één van de voorkeurleveranciers.

Door de verlenging van het contract is BouwPeople als zusteronderneming van Aditech verantwoordelijk voor de invulling van ZZP’ers. Zo kan er altijd snel geschakeld worden voor Unica op vraag en aanbod.

Wij van BouwPeople kijken uit naar een mooie en duurzame samenwerking met zowel Aditech als Unica!

Over Unica
Als allround system integrator en grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland heeft Unica alles in huis wat veeleisende opdrachtgevers in onderwijs, gezondheidszorg, industrie en overige utiliteitsbouw van hun installatiepartner vragen. Hierbij beschikken wij over uitstekende referenties en durven wij elke opdracht aan. Groot of klein; complex of juist eenvoudig. Onze kracht? Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met innovatieve en duurzame oplossingen, optimale communicatietoepassingen en een comfortabel en vooral ook veilig werk- en woonklimaat. En dat al meer dan 80 jaar! Met duurzaamheid als speerpunt in onze strategie waarborgen we de toekomst van ons bedrijf, onze opdrachtgevers, maar ook die van onze kinderen. Zo maken we samen de toekomst.

Contact
BouwPeople B.V.
Franklinweg 29
4207 HX Gorinchem

Telefoon: 088 234 86 65
E-mail: info@bouwpeople.nl
Schrijf je direct in
Zoek en vind de beste opdrachten
Plaats een opdracht
Contact
BouwPeople B.V.
Franklinweg 29
4207 HX Gorinchem

Telefoon: 088 234 86 65
E-mail: info@bouwpeople.nl
© Copyright 2020 BouwPeople B.V. Sitemap Disclaimer RSS Inschrijven
OTYS Recruiting Technology
Alle Opdrachten
Lees meer