Het afsluiten van verzekeringen. Wie kent het niet. Er gaan vaak vele ergernissen en verpeste avonden aan vooraf. Elk beroep neemt andere risico’s met zich mee. En dit zorgt ervoor dat het vinden van de juiste en passende verzekeringen een vak apart wordt.

BouwPeople en de  Nationale Nederlanden hebben daarom de handen ineen geslagen. De Nationale Nederlanden kijkt graag met jou mee naar welke verzekering het beste bij je past. Zij hanteren door de samenwerking met BouwPeople speciale, verlaagde tarieven.

Wat zijn de beste en handigste verzekeringen?

Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering:
Misschien heb je per ongeluk schade gemaakt aan iemand anders spullen z’n tijdens je werkzaamheden. En bedrijven kunnen je daar aansprakelijk voor stellen. Met de bedrijfsaansprakelijkheid verzekering wordt de schade en de kosten gedekt. Om met BouwPeople samen te werken moet je in het bezig zijn van deze verzekering!

Beroepsaansprakelijkheid verzekering:
Het kan gebeuren dat jij als ZZP’er verkeerd advies geeft of een fout maakt tijdens het werk. Een bedrijf kan jou dan aansprakelijk stellen voor de kosten. De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat deze kosten en de kosten voor rechtsbijstand worden vergoedt. We raden het aan om deze verzekering af te sluiten!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering:
Wanneer je om welke reden dan ook (langdurig ziek, ongeval, etc.) niet meer kan werken treedt de arbeidsongeschiktheidsverzekering in werking. Je krijgt dan een maandelijkse uitkering zodat je niet zonder inkomen hoeft te zitten. 

Rechtsbijstandverzekering
Je kan in een situatie terecht komen waarbij je juridische hulp nodig hebt. Door bijvoorbeeld problemen met leveranciers, klanten of overheid. Met de rechtsbijstandverzekering krijg je professionele hulp en advies om tot een oplossing te komen.

Pensioen
Niet iedereen sluit een goede pensioenregeling af. Het is wel handig om te regelen! Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan. Met een pensioen zorg je ervoor dat je ook later, als je niet meer werkt, een inkomen hebt.

Schrijf je direct in
Zoek en vind de beste opdrachten
Plaats een opdracht
Contact
BouwPeople B.V.
Franklinweg 29
4207 HX Gorinchem

Telefoon: 088 234 86 65
E-mail: info@bouwpeople.nl
© Copyright 2020 BouwPeople B.V. Sitemap Disclaimer RSS Inschrijven
OTYS Recruiting Technology
Alle Opdrachten
Lees meer